Fakta om døde og sårede etter terrorhandlingene

Antall døde etter terrorhandlingene på Utøya og i Oslo fredag var søndag ettermiddag kommet opp i 93.

Eksplosjon eller bombe i Oslo sentrum, Akersgata og Regjeringskvartalet. Foto: Thomas Winje Øijord / Scanpix

86 personer er døde etter massakren på Utøya. En av de sårede døde på Ullevål sykehus søndag.7 personer er bekreftet døde i bombeeksplosjonen i Regjeringskvartalet.4 eller 5 personer er fortsatt savnet på Utøya, men tallene er usikre.1 eller 2 personer skal fortsatt være savnet i Regjeringskvartalet.66 personer er såret eller skadd etter de to angrepene. Alle skadde er identifisert.31 av de 66 skadde er alvorlig eller kritisk skadd. De ligger på Oslo universitetssykehus.20 av de 31 som har alvorlige eller kritiske skader, er Utøya-ofre.11 av de 31 med alvorlige eller kritiske skader er ofre for bomben i Regjeringskvartalet.(Kilder: Politiet, Ullevål sykehus) (©NTB)