Fire personer skutt på Utøya

Fire personer er skutt på AUFs sommerleir på Utøya, opplyser en fylkessekretær, ifølge avisa Varden. En person er pågrepet (Oppdatert 19:30)

- Ut fra det jeg har sett er minst fire personer er skutt og drept. Nå er det full panikk og vi svømmer av gårde for å komme oss i sikkerhet, forteller fylkessekretær Adrian Pracon i Telemark AUF.Ifølge VG Nett skal personen som skjøt, ha vært utkledd som politi og ha sagt at han skulle til øya for i forbindelse med bomben mot regjeringskvartalet.SISTEEn antatt gjerningsmann er pågrepet etter skytingen på Utøya, opplyser Nordre Buskerud politidistrikt.- Det er ukjent hvem han er og hvilken bakgrunn han har, opplyser politiet.Ifølge folk på stedet er fire personer skutt, men politiet kan ikke bekrefte at noen er skadd.(©NTB)