Forteller om "Helvete på Utøya"

En av ungdommene som overlevde skytetragedien på Uttøya, skriver åpenhjertig om opplevelsen på egen blogg. - Jeg hørte skudd. Jeg så ham skyte...

Ambulansepersonell og personell fra Sivilforsvaret tar hånd om ungdommer etter skytetragedien på Utøya fredag. Sent fredag kveld strømmet det fortsatt til med ungdom og pårørende til møtestedet på Sundvolden hotell. Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix

Skytetragedien på Utøya er av dimensjoner få kan se for seg, hele 84 personer har mistet livet - og politiet sier at tallet kan øke.En av de overlevende på Utøya skriver åpenhjertig om skytetragedien i et blogginnlegg på sin egen blogg lørdag.Innlegget har fått tittelen " Helvete på Utøya".- Jeg sto i hovedgangen da panikken brøt ut. Jeg hørte skudd. Jeg så ham skyte. Alle begynte å løpe, skriver vedkommende.Så følger en personlig beskrivelse av hendelsesforløpet. (Red.anm. advarer om sterke beskrivelser.)Les blogginnlegget her.