Mer enn 3.000 taxisjåfører demonstrerte fredelig foran den greske nasjonalforsamlingen i Aten tirsdag.- Vi vil ikke gi oss, vi har måttet ofre mye for å kjøpe våre løyver, sier 48-åringen Giorgos Volis.Demonstrasjonen er en protest mot at regjeringen planlegger å oppheve beskyttelsen av taxinæringen. Det skal de gjøre gjennom å senke prisene på drosjeløyve drastisk, noe som vil få slutt på praksisen med å selge dem for titusener av euro.Fjerningen av de proteksjonistiske tiltakene skal ifølge EU og IMF bidra til å øke konkurransedyktigheten og få fart på landets økonomi.Reformkravene er blitt rettet mot Hellas siden den første runden med krisehjelp i 2010, men så langt har regjeringen bøyd av for press fra fagforeningene om å la reguleringene bestå.Kravet om å åpne opp rundt 135 av Hellas' beskyttede yrkesgrupper stilles av EU og IMF, som i forrige uke ble enige om betingelsene for en ny økonomisk redningspakke til grekerne.Eurolandene ble torsdag enige om å gi Hellas nye kriselån til en verdi av 158,6 milliarder euro, hvorav private banker og finansinstitusjoner skal bidra med 49,6 milliarder euro. (©NTB)