Ingen regjeringsmedlemmer skadd

Ingen av medlemmene i regjeringen skal være blant de skadde i eksplosjonen midt i regjeringskvartalet, sier statsminister Jens Stoltenberg til NRK.

Jens Stolteberg foran et NATO-flagg - Foto: Scanpix

Statsministeren kunne selv vært rammet dersom han hadde vært på kontoret i Oslo fredag ettermiddag. Han karakteriserer situasjonen som veldig alvorlig og har kalt sammen regjeringens kriseråd fredag kveld.- Det har vært øvd lenge på alvorlige situasjoner som dette, men jeg tror vi skal være varsomme med å si noe hva som er skjedd før det er klarlagt, sier Stoltenberg.Han vil ikke spekulere i om Norges engasjement i Libya kan ha sammenheng med eksplosjonen.Stoltenberg sier at alle som er blitt skadd eller på andre måter er berørt av eksplosjonen, skal få erstatning. (©NTB)