Jens Stoltenberg: - En nasjonal tragedie

Klokken 08.00 holder statsminister Jens Stoltenberg pressekonferanse.

Jens Stoltenberg - Foto: Scanpipx

Det har vært en lang og tung natt for pårørende, skadde, politi, forsvarsberedskap, redningsmannskap og frivillige.80 er bekreftet døde på Utøya og tilsammen 7 omkom i eksplosjonene i regjeringskvartalet.Klokken 08.00 holder statsminister Jens Stoltenberg pressekonferanse.- Nasjonal tragedie, sier Stoltenberg om nattens søk og funn.- Hver og én som var på Utøya er rammet for livet.Stoltenberg opplyser om at de mest berørte statsrådene vil samles i morgentimene lørdag, mens regjeringen vil samles senere på dagen, lørdag.Det vil flagges på halv stang.Statsminister Jens Stoltenberg sier han vi reise til Sundvollen lørdag for å møte de overlevende og pårørende etter skytetragedien på AUFs sommerleir på Utøya. (©NTB)