Kiwi-sjefen funnet død på Tjøme

Det var Kiwi-direktør Per-Erik Burud som ble funnet død i sjøen utenfor Tjøme torsdag kveld.

Burud - Foto: Finansavisen

Mannen som torsdag kveld ble funnet død i sjøen utenfor Tjøme, er identifisert som Kiwi-direktør Per-Erik Burud.Burud ble funnet i området rundt Pikeskjær-Kariskjær, rett sør for Veierland, ved 22-tiden torsdag kveld. Funnet ble ikke gjort i forbindelse med den organiserte private leteaksjonen som har pågått etter at politiet innstilte søket etter Burud 17. juli.Per-Erik Burud ble meldt savnet 13. juli etter en båtulykke der fire personer var involvert. Båten forliste ved Tjøme. Både Buruds kone og en venninne av henne ble funnet i sjøen og sendt til sykehus, men livene deres sto ikke til å redde.Den fjerde personen om bord klarte å komme seg på land etter ulykken. Han pådro seg kun lette skader. (©NTB)