Klesmogul tar kjoleluksus til Vegas

Englands største privateide kleskjede, Arcadia Group, som står bak merker som TopShop og Miss Selfridge, vil slå seg opp på kjoleluksus i syndige Vegas.

Foto: Faksimile: www.topshop.com

Sir Philip Green, eier av Englands største privateide kleskonsern, Arcadia Group, vil slå seg opp på kjoleluksus i Las Vegas.Han investerer 10 millioner dollar i et eksklusivt butikklokale der han planlegger å selge klesmerket TopShops eksklusive kjolelinje "Dress Up".- "Dress Up" er nettopp det: veldig vakre og detaljerike plagg i fine silkestoffer og sateng, med perler og paljetter, sa Green til amerikanske WWD.Arcadia Group står bak mer en 2.500 forretninger verden over og hadde et driftsresultat på 279,6 millioner pund i det regnskapsmessige året 2010.Las Vegas er bare en av flere amerikanske byer som i snarlig fremtid vil få oppleve det engelske merkets kjoleluksus, melder Forbes.