NorgesGruppen håper fortsatt å finne Burud

NorgesGruppen fortsetter å lete med miniubåt etter Per-Erik Burud utenfor Tjøme i Vestfold.

Burud - Foto: Finansavisen

Politiet avsluttet sitt søk søndag, men NorgesGruppen, som satte i gang et eget søk, gir ikke opp å finne den antatt omkomne Kiwi-sjefen.- Vi søker fortsatt i området. Vi jobber systematisk og har fortsatt stor tro på å lykkes, sier informasjonssjef Kine Søyland i NorgesGruppen til NTB.NorgesGruppen har engasjert et privat firma som bruker en fjernstyrt miniubåt i letearbeidet.- Vi har ikke avgjort når søket skal avsluttes, men vi gjør en vurdering fra dag til dag, sier Søyland.Dykkere fra Stavern dykkersenter, Drammen og Fredrikstad brannvesen og Sjøheimevernet har tidligere deltatt i letingen, som har vært ledet av politiet.Buruds 43 år gamle kone Anita Burud og den 41 år gamle Anne-Lene Novak Aasheim mistet livet i båtulykken natt til onsdag i forrige uke. (©NTB)