Ny sterk dag på Asia-børsene

De asiatiske børsene stiger for fjerde dag på rad.

En meget fornøyd trader feirer oppgang - Foto: AP

Børsene i Asia stiger for fjerde dag på rad. Bloomberg viser til at den japanske yenen svekker seg mot dollar og optimisme i kjølvannet av avtalen i forbindelse med gjeldskrisen i Hellas.Av aksjene som inngår i MSCIs Asia Pacific Index stiger mer enn fem for hver som faller.Mitsubishi UFJ Financial Group Inc. stiger over fire prosent i Tokyo etter et oppslag i avisen Nikkei om at selskapets ovesrkudd trolig steg til 400 milliarder yen i andre kvartal.Advantest Corp. og Samsung Electronics Co. stiger i kjølvannet av kvartalstallene fra Microsoft, som var bedre enn ventet.Så langt er Topix-indeksen i Japan opp 1,2 prosent. Nikkei løftes 1,3 prosent.Hang Seng i Kong klatrer 1,7 prosent. I Kina stiger CSI 300-indeksen 0,7 prosent.Følg Asia-børsene her