I sitt 1.500-siders manifest skriver Breivik at han overførte penger gjennom selskapet Brentwood Solutions Ltd. i skatteparadiset Antigua, for ikke å etterlate seg spor her i Norge. Selskapet ble ifølge Breivik opprettet for å unngå at europeiske myndigheter skulle få tilgang til informasjon.Finansavisen skriver at sporene etter selskapet ikke leder til Antigua i Karibia, men er registrert i Skottland, på Andrew Derrick McNeal (44) og hans kone Jaqueline McNeal (43).- Vanligvis blir slike saker opprettet av en agent, som regel en advokat. Det er noe uvanlig at kona er oppført som sekretær, sier daglig leder Kjell Ola Kleiven i Risk Information Group (RIG).Det kan også være tilfelle at noen har brukt identiteten til McNeal-ekteparet uten at de har vært klar over det. Kleiven opplyser også at ifølge hans kilder har Brentwood Solutions aldri vært registrert på Antigua eller i området rundt.Breivik eide også det norske selskapet E-Commerce Group, som drev med outsourcing av tjenester til utenlandske nettsteder. Selskapet ble begjært konkurs i 2008. Bostyret anmeldte ham til Oslo politidistrikt, for å ha tappet selskapet for 600.000 kroner og for flere brudd på aksjeloven og ligningsloven. Saken ble henlagt på grunn av kapasitetsmangel, ifølge Dagens Næringsliv. (©NTB)