- Presidenten har opplyst statsrådene om at han planlegger å gjennomføre omfattende endringer i sammensetningen av regjeringen. Han har bedt dem om å være klare til å levere inn sine avskjedssøknader, sier regjeringstalsmann Stefanos Stefanou.De elleve ministrene i regjeringen vil bli sittende inntil den nye regjeringskabalen er lagt, noe som er ventet å ta noen dager.Både regjeringen og president Dimitris Khristofias er blitt anklaget for ikke å ha forhindret ulykken som skjedde 11. juli. Presidenten selv har imidlertid ingen planer om å trekke seg.- Folket har valgt meg, og jeg er ansvarlig overfor folket, ikke overfor mediene, sa Khristofas til pressen torsdag.13 mennesker omkom da store mengder ammunisjon fra Iran som var blitt beslaglagt to år tidligere, gikk i lufta på en militærbase. Det hadde kommet en rekke advarsler om ammunisjonen, som var lagret i konteinere som sto ute i steikende sol i nærheten av en kraftstasjon.Flere tusen kyprioter har demonstrert mot myndighetene i etterkant av ulykken.