Stjerne dummet seg ut med terror-uttalelse

- Massakren i Norge er ingenting mot massakren på McDonald's hver dag, sa superstjernen på scenen søndag. Nå raser fansen.

Morrissey på scenen under Øyafestivalen i Oslo - Foto: Scanpix

The Smiths-stjernen Morrissey er i hardt vær etter å ha kommet med en noe upassende uttalelse under en konsert i Polen søndag, melder Daily Mirror.- Massakren i Norge er ingenting mot massakren på McDonald's hver dag, skal Morrissey ha sagt fra scenen. Sangeren skal ha siktet til antall dyr som daglig blir drept i fast food-bransje.En rekke fans skal ha reagert på Morrisseys uttalelse.- Vi lever alle i en morderisk verden, som hendelsene i Norge har vist. Likevel er dette ingenting sammenlignet med hva som skjer i McDonald's og Kentucky Fried S*** hver dag, skal han videre ha sagt søndag.En talsmann for stjernen rykket onsdag ut og sa at Morrissey ikke kommer til å beklage sine ord.- Morrissey har besluttet å ikke kommentere dette ytterligere, da han mener uttalelsen taler for seg selv, het det fra sangeren.