- Det er ei tid for alt, og dette er ikke tida for å peke fingre mot andre politiske partier og deres ledere, sier utenriksminister Jonas Gahr Støre til Klassekampen.Onsdag gikk tidligere NRK-profil Petter Nome og professor i sosialmedisin, Per Fugelli, til angrep på Fremskrittspartiet for å nøre opp under fremmedfrykt og voldelig islamhat. Nome beklaget senere sine uttalelser.Terrorsiktede Anders Behring Breivik var tidligere medlem i både Frp og partiets ungdomsorganisasjon og uttrykker høyreekstreme meninger i sitt manifest.Utenriksministeren liker dårlig at Frp blir pekt ut som syndebukk.- Alle partier har stått sammen og stilt opp på en verdig måte. Det gjelder ikke minst ungdomspartiene, som er rammet på en helt spesiell måte. Det er fortellingen om et politisk system det står respekt av, sier Støre. Han understreker at terrorangrepene vil kreve en politiske debatt om «hatefulle ytringer» mot muslimer. (©NTB)