Vil strippe for Putin

En russisk nettkampanje oppfordrer jenter til å støtte landets statsminister Putin i et eventuelt presidentvalg - ved å kle av seg.

Foto: Print Screen hentet fra YouTube-klipp.

En russisk nettkampanje oppfordrer jenter til å støtte landets statsminister Putin i et eventuelt presidentvalg - ved å kle av seg.En video kalt «Putins hær» viser den blonde studenten Diana som går i Moskvas gater i svart drakt og høye hæler, før hun med sin røde leppestift skriver «jeg vil rive av meg klærne for Putin» på sin hvite topp. Så starter hun å kle av seg.Videoen er en del av en nettkampanje som inviterer Russlands jenter til å strippe til støtte for statsminister Vladimir Putin, skriver nyhetsbyrået Reuters. Deltakere kan vinne en iPad.Kampanjen lanseres i anledning presidentvalget som skal holdes i mars 2012.I 2008 måtte Putin gå av etter åtte år som president, og Dmitrij Medvedev ble med Putins støtte valgt til hans etterfølger. Han utnevnte deretter Putin til statsminister. Både Medvedev og Putin har sagt at de vurderer å stille ved presidentvalget i 2012, men har også antydet at kun én av dem vil stille.Det er uklart hvem som har organisert kampanjen, men den ble lagt ut på bloggen til parlamentsmedlem Kirill Sjtsjitov, som representerer Putins ledende parti, Forente Russland. (©NTB)Her er videoen med Diana: