Annan Forbes Hennie (29), som omkom i en fallskjermulykke onsdag, var bror til Aksel Hennie. Skuespilleren var selv med på hoppet da ulykken inntraff, ifølge VG.Kilder på stedet bekrefter overfor VG at Aksel Hennie var blant de fem som hoppet ut sammen med 29-åringen da ulykken skjedde ved Jarlsberg flyplass i Tønsberg onsdag kveld.Ulykken skjedde da Annan Forbes Hennie kolliderte med en annen fallskjermhopper i lufta. Den andre fallskjermhopperen, en 39-åring fra Asker, hoppet ut fra flyet sammen med en annen gruppe like etter at gruppen med brødrene Hennie hadde hoppet.39-åringen ble fløyet til Ullevål sykehus i Oslo etter ulykken. Skadene ble onsdag betegnet som livstruende, men sykehus opplyste torsdag at han er utenfor livsfare. Skadene omtales som alvorlige, skriver Tønsbergs Blad.De to brødrene Hennie har ifølge VG vært ivrige fallskjermhoppere i flere år. Også 39-åringen som overlevde ulykken, omtales som erfaren.Medlemmer av fallskjermklubben samlet seg onsdag kveld i klubbhuset ved Jarlsberg flyplass, og kommunens kriseteam bisto pårørende, venner og vitner.Aksel Hennies kjæreste, Tone Damli Aaberge, skulle egentlig ha spilt konsert i Harstad fredag, men har avlyst opptredenen på grunn av dødsfallet, skriver Harstad Tidende.Fotballtrener Kjetil Rekdal er svogeren til Annan Hennie, som er gift med Aalesund-trenerens søster Ingrid. Han kommer ikke til å lede Aalesund i europacupkampen mot nederlandske AZ Alkmaar torsdag kveld. (©NTB)