Breivik har fått ny medforsvarer

Advokatfullmektig Odd Ivar Grøn ble tirsdag oppnevnt som medforsvarer for Anders Behring Breivik. Den terrorsiktede 32-åringen har dermed tre forsvarere.

Anders Behring Breivik. Foto: Scanpix Faksimile fra manifestet
Politikk

Breivik har Geir Lippestad som hovedforsvarer og har fra før også medforsvarer Tord Jordet. Grøn ble tirsdag oppnevnt som medforsvarer nummer to, skriver VG Nett.Grøn er advokatfullmektig i Lippestads advokatfirma. Grøn ønsker ikke å kommentere saken overfor VG Nett.Ny vurdering i høstOslo tingrett gjør i et brev oppmerksom på at oppnevningen gjelder så lenge det regnes som rimelig og nødvendig.«Oppnevningen vil vurderes på ny når etterforskningen går over i en annen fase, herunder når barneavhør eller andre lignende etterforskningsskritt i det vesentligste er gjennomført», heter det i brevet.Retten antar at en ny vurdering om behovet for medforsvarer vil bli nødvendig i midten av november.