Citigroup-sjef spår ytterligere børsfall

Nordensjef i Citigroup, Eirik Winter, betegner S&P's nedgradering av USA som "et historisk øyeblikk". Nå venter ytterligere børsfall.

Wall Street i New York. Foto: Berit Roald / SCANPIX Roald, Berit
Politikk

- Det er et historisk øyeblikk. Siden USA fikk sin rating i 1917 har den alltid vært AAA. Dessverre var det som forventet ettersom S&P krevde nesten dobbelt så store kutt, sier Nordensjef i Citigroup, Eirik Winter, til svenske di.se.- At de i tillegg har satt USA på "negative outlook", betyr at flere nedgraderinger vil kunne komme.Winter peker på at det ikke vil gjøre det verken lettere eller billigere for USA å finansiere underskuddet.Citigrup-sjefen spår ytterligere børsfall i tiden som kommer, på bakgrunn av at ikke alle har forstått hva S&P har kommunisert.

Nyheter
Næringsliv