Kong Carl Gustav og dronning Silvia var torsdag i forrige uke på uformell visitt i Ladenburg, ikke langt fra dronningens fødeby Heidelberg.Kongelige må i likhet med andre ha mat, og paret stakk innom kroen Zum Güldenen Stern for å få seg et bord. Det fikk de slett ikke.- Jeg har ikke tid til å lese dameblader dagen lang, så jeg kjente ikke igjen dronningen da hun ba om et bord, forteller krovertinnen Nadine Schellenberger.Et bryllupsfølge okkuperte bordene i vertshuset og hun anbefalte derfor noen andre spisesteder for det svenske paret. Nå frykter vertshuset for ryktet sitt.- Nå framstår vi som idiotene i Ladenburg, sukker krovertinnens mann Michael Schellenberger.- Vi skal sende en offisiell beklagelse til hoffet i Sverige, lover han.Det svenske kongeparet har ikke kommentert hendelsen, men endte i stedet opp med å spise pizza i Ladenburgs travleste handlegate. (©NTB)