Dette skjer i dag - fredag

Lakseselskapet Salmar er ett av 14 selskaper på Oslo Børs som legger frem tall for 2. kvartal. Rettsmøte avsluttes med en kjennelse for terrorsiktede Anders Behring Breivik.

Fasaden på Oslo Børs - Foto: Scanpix
Politikk

Resultater (Oslo Børs)SalMar ASANordic Mining ASAArendals Fossekompani ASASparebanken HedmarkCopeinca ASADockwise Ltd.Høland og Setskog SparebankDiaGenic ASAComrod Communication ASAImarex ASAFloatel InternationalTeco Maritime ASABridge Energy ASAZoncolan ASAEllers merker vi oss at styret i Noreco innkaller til ekstraordinær generalforsamling i Stavanger.Makro (utenlands)Tyskland: PPI juliMakro (Norge, SSB)Betalingsstrømmer mellom Norge og utlandetInnenriks (utvalgte hendelser)Oslo: Rettsmøte i forbindelse med terrorsaken starter etter planen kl. 13.00 i sal 828. Terrorsiktede Anders Behring Breivik er til stede. Møtet er lukket for presse og publikum. Når kjennelsen er ferdig, vil det bli et pressemøte i samme sal. Her vil kjennelsen leses opp.Utøya: I forbindelse med den nasjonale minneseremonien for angrepene 22. juli får etterlatte og overlevende mulighet til å besøke Utøya. Etterlatte får tilbud om å besøke Utøya fredag 19. august, mens overlevende gis den samme muligheten lørdag 20. august.Haugesund: Den norske filmfestivalen. Amandapris-utdelingen finner sted lørdag 20. august. Filmen «Sønner av Norge» åpner hovedprogrammet søndag 21. august. Avsluttes fredag 26. august.Trondheim: Aqua Nor 2011 - akvakulturmesse for fiskeoppdrettere, utstillere, myndigheter og næringsliv nasjonalt og internasjonalt. Avsluttes fredag 19. august.Oslo Kammermusikkfestival fredag 12. august - lørdag 20. august.Oslo Jazzfestival mandag 15. august - lørdag 20. august.Oslo: Forbrukerrådet og passasjerene tester tog. Fredag 5. august - fredag 19. august. Sted: Oslo S., Tønsberg, Lillestrøm, Sarpsborg og Asker på ulike tider.Kilder: Oslo Børs, TDN Finans, SSB, NTB