Engineering-konglomerat lander milliardkontrakt

Det indiske engineering og konstruksjon-konglomeratet, Larsen & Toubro, har mottatt tre kontrakter fra hydrokarbon-sektoren.

Foto: Faksimile hjemmeside
Politikk

Det indiske engineering og konstruksjon-konglomeratet, Larsen & Toubro, har mottatt tre kontrakter fra hydrokarbon-sektoren.Samlet kontraktsverdi er 889 millioner dollar eller om lag 4,8 milliarder kroner .Den første orderen kom fra Abu Dhabi Gas Industries, og gjelder et rørledning-prosjekt, verdt 189 millioner dollar.Den andre orderen en kontruksjonsordre på tårn, broer og rørledninger, verdt 450 millioner dollar fra et olje- og gasselskap i De forente arabiske emirater.Den tredje kontrakten er verdt 250 millioner dollar og kom fra thailandske PTTEP International.

Nyheter
Næringsliv