Politiet har avhørt nær 200 vitner

Politiet har gjort nærmere 200 vitneavhør i forbindelse med etterforskningen av terrorangrepene. Breivik blir avhørt på ny denne uken.

Politikonstabel - Foto: Scanpix
Politikk

Det opplyste politiadvokat Pål-Fredrik Hjort Kraby under en pressekonferanse i Politihuset i Oslo mandag ettermiddag. Siktede Anders Behring Breivik vil bli avhørt på nytt denne uken, men politiet ønsker ikke å opplyse om tid og sted for avhøret.- Det vil bli et nytt avhør til uka, og det vil bli mer konfronterende i forhold til de avhørene vi tidligere har hatt, sier Kraby.Etter at Breivik ble pågrepet på Utøya 22. juli, gjennomgikk han et sju timer langt avhør. Forrige fredag ble han avhørt på nytt, men avhøret besto i all hovedsak av en gjennomlesning av det 50 sider lange dokumentet som ble produsert etter de første avhørene.Også rettspsykiaterne skal starte sitt arbeid i slutten av denne uka, eller ved starten av neste uke.- De vil da starte umiddelbart med samtaler med siktede og gå igjennom tidligere avhør, sier Kraby(©NTB)