Det opplyser advokat John Christian Elden til NTB. Pressesjef Unni Grøndal i Oslo politidistrikt bekrefter dette.- Så snart det praktisk lar seg gjøre, vil bistandsadvokatene få den informasjonen og de dokumentene de har krav på, sier Grøndal til NTB.Avgjørelsen kommer etter at bistandsadvokatene ba Oslo tingrett vurdere politiets standpunkt om å ikke gi innsyn i materialet.- Tilsvaret fra politiet kom onsdag kveld, og der står det at de gir innsyn. De har tatt poenget om informasjonsbehov og sett at begrunnelsen de ga ikke holdt, juridisk sett, opplyser Elden.Etter tilsvaret fra politiet trenger ikke tingretten behandle saken torsdag, slik det lå an til.- De støtter de argumentene vi brukte. Både bistandsadvokater og klienter har tilgang på materialet på linje med den siktede og forsvareren. Nå slipper vi å forholde oss til enkeltpåstander. All usikkerheten som er blitt skapt, kan nå forhåpentligvis bli raskt avklart gjennom at man får innsyn i det faktiske materialet, sier bistandsadvokaten. (©NTB)