Det viser en måling som InFact har laget for VG.Uttalelsen kom fra partiets veteran Carl I. Hagen. En annen uttalelse han har kommet med som har skapt oppsikt, dreier seg om hvorvidt det var smart av politiet å sette av 100 årsverk på å etterforske terrorsaken ned til minste detalj. Men flertallet av de spurte Frp-velgerne i undersøkelsen støtter Hagen. 66,3 prosent mener at uttalelsene hans var helt greie.Hagens synspunkter får støtte også blant andre partis velgere. 34 prosent av Høyres velgere mener det er akseptabelt å si at nesten alle terrorister er muslimer. I Kristelig Folkeparti mener 20 prosent det samme.Men undersøkelsen sett under ett gir litt andre tall. Totalt mener 26,5 prosent at det er greit å si at nesten alle terrorister er muslimer. 27,6 prosent mener det var greit av Hagen å si at politiet bør begrense etterforskningen av terrorangrepet.Hagen er glad for støtten fra Frp-velgerne som har blitt spurt i undersøkelsen.- Jeg er fornøyd med 27 prosent. Frp har en oppslutning på mellom 12-15 prosent på landsbasis. Hvis 27 prosent av velgerne er enige i det jeg har sagt, så er det åpenbart at dette ikke er noen tapersak for oss, sier Hagen.Han sier videre at han er fornøyd med at 26 prosent av folket synes det er greit å si at nesten alle muslimer er terrorister.- For et politisk parti som ligger på 15 prosent, er det bra når 26 prosent er enige, sier Hagen. (©NTB)