Strauss-Kahn ble siktet for voldtektsforsøk mot stuepiken Nafissatou Diallo. Men etter hvert ble det stilt spørsmål ved hennes troverdighet.Statsadvokaten i New York mente at bevisene mot Dominique Strauss-Kahn ikke var sterke nok til å holde i retten. Han ba derfor dommeren frafalle siktelsen.Men om Strauss-Kahn kan juble over at saken er henlagt, er det andre som gråter.- Skam deg, DSK, ropte en gruppe kvinner som var møtt fram utenfor rettslokalet.Dommeren avviste tirsdag også oppfordringen om å opprette en spesialanklager i saken mot Strauss-Kahn. Advokatene til Diallo hadde bedt dommeren om oppnevne en spesialanklager etter at statsadvokaten i New York mandag sa at bevisene mot Dominique Strauss-Kahn ikke er sterke nok til å holde i retten, og ba dommeren frafalle siktelsen mot den tidligere IMF-sjefen.Utenfor rettslokalet var det høy temperatur. En gruppe demonstranter hadde samlet seg og ropte slagord mot Strauss-Kahn.Demonstrantene krevde rettferdighet for Diallo.- Vi ønsker at rettssaken mot Strauss-Kahn skal fortsette, uttalte Alison Turkos, som er medlem av gruppa Slut Walk NYC, som bekjemper seksuell vold mot kvinner.