Anklagene mot den tidligere IMF-sjefen om voldtektsforsøk vakler.Muligheten er økende for at hele eller deler av siktelsen mot ekssjefen for Det internasjonale pengefondet blir frafalt, sier advokaten for kvinnen han skal ha overfalt. Kvinnen er innkalt til møte hos statsadvokat Cyrus Vance i New York mandag.Kvinnens advokat Kenneth Thompson sier til avisen New York Times at han ikke ser bort fra at hele siktelsen kan bli droppet.- Mitt inntrykk er at de enten legger hele saken til side, eller at noen av punktene i siktelsen blir frafalt, framholder han.Stuepiken Nafissatou Diallo på Manhattan-hotellet Sofitel har sagt at Strauss-Kahn forsøkte å voldta henne på et av hotellets rom 14. mai i år. Diallo er senere blitt tatt i å ha snakket usant om flere forhold.Et nytt rettsmøte i saken er berammet til tirsdag. Juridiske eksperter tror ifølge nyhetsbyrået DPA at statsadvokat Vance kan komme til å trekke tilbake hele eller deler av siktelsen før dette møtet. (NTB)