Varslene ble gitt på et informasjonsmøte tirsdag, og de gjelder ansatte både i klubben og AS-et, melder Budstikka.no. Styreleder i Stabæk Fotball, Lars Holter-Sørensen vil ikke kommentere hvor mange som blir berørt.Stabæk er uten hjemmebane siden klubben 30. juni ikke klarte å legge verken nødvendige garantier eller penger på bordet for å utvide leieavtalen på Telenor Arena.Fortsatt er det et lite håp om løsning, for svikter det på Fornebu, må dagens kostnadsnivå i beste fall halveres. Innskrenkningene i driften er et ledd i selskapets kamp for å unngå konkurs og miste lisensen.- Vi mener permittering er en bedre løsning enn oppsigelser, sier Lars Holter-Sørensen.Alternativet til en Fornebu-løsning i tolvte time er betydelige permanente kostnadskutt og oppsigelser.Søndag 20. november spiller laget trolig sin siste hjemmekamp med kunstgress under føttene på Fornebu. Dagen etter blir underlaget etter planen rullet opp for godt.Dermed kan det gå mot Ullevaal stadion eller Nadderud som kommende hjemmebane for klubbens eliteserielag. (©NTB)