- Vi ville få avsluttet straffesaken. Det har vi oppnådd, sier Strauss-Kahns advokat Benjamin Brafman til avisen Le Parisien onsdag.En klagesak mot renholdspiken Nafissatou Diallo for falske anklager mot Strauss-Kahn er ikke planlagt, understreker advokaten.- Strauss-Kahn er våknet etter et langvarig mareritt. Bare de som en gang har vært uskyldig anklaget, vet hva han har gått igjennom, sier han.Brafman sier også at hans råd til Strauss-Kahn er å tie om hva som skjedde på hotellrommet i New York mellom ham og Diallo.- Vi har hele tiden hevdet at det ikke ble brukt makt, at forholdet ikke ble påtvunget, men skjedde frivillig. Bortsett fra dette fundamentale aspektet vil jeg ikke råde Strauss-Kahn til å fortelle hva som skjedde hva som skjedde på rommet. Det var ingen forbrytelse. Det er alt, sier advokaten. (©NTB)