- La oss kaste oss inn, la oss engasjere oss, la oss få Europa til å vokse. Det er førsteprioritet, sier Miliband i et intervju med BBC.Intervjuet ble sendt kort tid før opposisjonspartiet Labour innledet sitt landsmøte i Liverpool søndag kveld. Samtidig innrømmet han i et annet intervju at Labour selv har «en lang vei å gå» for å vinne folkets stemmer i neste stortingsvalg.Men Miliband mener den økende arbeidsledigheten viser at Camerons strategi for å kvitte seg med landets store budsjettunderskudd ikke fungerer. Han etterlyser handling som kan få økonomien til å vokse igjen.Selv ble partilederen valgt for et år siden etter valgnederlaget som avsluttet partiets 13 år i regjeringsposisjon. Søndag sa Miliband at han allerede for en måned siden ba Cameron om å presse på for et møte mellom G20-landene for å få verdensøkonomien på rett kjøl.- Ingenting har skjedd. Det mangler lederskap og jeg ber statsministeren: sett politikken til side og begynn å vis lederskap, sa den ferske partilederen.