Fortsatt mye nedbør i vente over Sør-Norge

Sterk vind blåste trær over veien i Telemark. Og i resten av Sør-Norge bøttet regnet ned. Dårlig vær kan gi store ødeleggelser, frykter blant andre NVE.

Foto: HegnarOnline
Politikk

Regnværet fører til økt vannføring og fare for flom og jordras i Agder, Telemark, Vestfold, Buskerud, Akershus, Oslo, Østfold, Oppland og Hedmark.Sterk vind gir også problemer.Tre over bil Politiet i Telemark fikk tirsdag kveld flere meldinger om trær som hadde blåst ned på veiene i fylket på grunn av uværet som herjet deler av Sør-Norge.Det dårlige været gjorde seg også gjeldende i private hager. På Vadrette i Skien blåste for eksempel et tre ned på en parkert bil, opplyser Telemark politidistrikt.Politiet ber båteiere sjekke fortøyninger og båter som ikke er selvlensende, på grunn av kraftig vind og mye nedbør.- Det er varslet mye nedbør i inneværende døgn. Vannføringen i de fleste vassdragene, også de større, vil igjen øke. Det er ventet at vannføringen i de fleste elvene vil kulminere i løpet av onsdag og torsdag på et nivå under 5 års flom, heter det i et flomvarsel fra NVE.

Nyheter
Politikk