Frp-topp kjøpte sex - villig til å trekke seg

Stortingsrepresentant Bård Hoksrud (Frp) innrømmer å ha kjøpt sex av en prostituert i Riga. Han sier onsdag kveld at han er villig til å trekke seg fra politiske verv hvis partiet ønsker det, og kommer med en uttalelse torsdag morgen.

Frp - Foto: Scanpix
Politikk
TV 2 var til stede i Latvia og filmet at stortingsrepresentanten kom ut av nattklubben «Brilliant Gentlemens Club» sist helg.Da Bård Hoksrud (38) ble konfrontert med dette, innrømmet han alt.- Det skulle ikke ha skjedd. For meg kommer dette til å få enorme konsekvenser som jeg må ta ansvar for, sier Hoksrud.Ifølge TV 2 hadde kanalen «på forhånd fått vite at Hoksrud kanskje kom til å bryte norsk lov under besøket».Siden 2008 har det vært ulovlig for nordmenn å kjøpe sex både i Norge og i utlandet.- Disse minuttene skulle jeg aldri ha opplevd. Jeg har gjort noe utrolig dumt, som jeg kommer til å angre bittert på resten av livet, sier stortingsrepresentanten.Bård Hoksrud har vært stortingsrepresentant siden 2005 og er fraksjonsleder i transport- og kommunikasjonskomiteen.Fremskrittspartiets nestleder Per Sandberg snakket med Hoksrud flere ganger onsdag kveld, senest like før klokka 23. Han sier sexskandalen er sterkt beklagelig.- Bård Hoksrud sa til meg nå for kort tid siden at han er villig til å trekke seg fra alle politiske verv i partiet. Han sier han er villig til det hvis partiet ønsker det, sier Sandberg til NTB.Sandberg forteller at Hoksrud vil komme med en uttalelse tidlig torsdag morgen.- Bård sier til meg at han har hatt mye press i dag og at han vil suge på karamellen i kveld. Bård vil komme med en uttalelse torsdag morgen, sier Sandberg.