Mens opprørspoliti avfyrte tåregass mot sinte demonstranter utenfor Hellas' nasjonalforsamling, avbrøt en gruppe greske studenter den statlige TV-kanalens nyhetssending søndag kveld.- Det har vært en okkupasjon hos den statlige TV-kanalen NET, og vi jobber med det nå, sa talsmann for greske myndigheter, Elias Mossialos.- De er studenter, dette er ikke noe som gjelder kanalen selv, fortsatte han.Kanalens kveldsnyhetssending ble tatt av lufta idet den startet, og TV-seerne måtte ta til takke med en reisedokumentar i stedet.Samtidig samlet flere hundre demonstranter seg utenfor nasjonalforsamlingen i sentrum av Aten og blokkerte hovedveien som går forbi. Politiet avfyrte tåregass for å spre demonstrantene, som protesterte mot myndighetenes økonomiske politikk.Mye av demonstrantenes sinne er rettet mot en kontroversiell eiendomsskatt som presses igjennom på toppen av kutt i lønninger og pensjoner. Søndagens demonstrasjoner markerte den første store uroen etter en roligere periode i sommer. (©NTB)