Å flytte Munch-museet fra Tøyen til det planlagte og omstridte Lambda-bygget i Bjørvika er ett av kravene Høyre stiller. Fremskrittspartiet støttet opprinnelig denne planen, men gjorde helomvending før valget. Nå kan partiet bli tvunget til retrett.- Vi har sagt til Frp at det er naturlig for oss å se på om det er mulig å fortsette å samarbeide med dem, under gitte forutsetninger, blant annet realisering av Lambda, sier nestleder Nikolai Astrup i Oslo Høyre til Aftenposten.no.Fremskrittspartiets Carl I. Hagen er glad for at Høyre har valgt å fortsette samtalene med Frp og sier partiet vil få svar på sine krav så fort som mulig.- Jeg vil ikke si noe om betingelsene Høyre har stilt. Vårt forhandlingsutvalg og utvidede referansegruppe skal møtes for å diskutere saken i ettermiddag, sier Hagen til NTB.