Perry, som er Tea Party-bevegelsens favoritt, ligger foran på meningsmålingene, men ledelsen er ikke betryggende over den tidligere Massachusetts-guvernør Romney, som moderate republikanere foretrekker som partiets kandidat neste år.En måling for USA Today og Gallup onsdag ga Perry 31 prosent mot 24 prosent for Romney. De to ligger langt foran de andre kandidatene, blant dem Michele Bachmann som er kommet i skyggen av Perry, og den moderate Jon Huntsman som ikke har greid å gjøre seg gjeldende.Perry forsøkte å komme på offensiven fra første stund i debatten til forskjell fra to tidligere debatter da han var i skuddlinjen for de andre kandidatene. Han beskyldte Romney for å ha støttet Obama-administrasjonens utdanningsreform og vært tilhenger av demokratenes helsereform.Romney selv innførte en helsereform i Massachusetts som ble en modell for president Barack Obamas helsereform, som Romney sier han er sterkt imot.- Jeg tror amerikanerne ofte ikke vet hvilken Mitt Romney vi snakker med nå i kveld. Vi får vente til i morgen for å se hvilken Mitt Romney det var vi snakket med, sa han.