Sykehusledelsen må forberede seg på en skikkelig smekk på pungen etter at politiet i mars i år begynte å etterforske om det kunne være ulovlige ansatte på SUS, skriver Stavanger Aftenblad.- Det jobbet ti ulovlig ansatte ved sykehuset. Dette var asylsøkere med endelig avslag. De fleste kommer fra Nord-Afrika, og de utgjorde en del av rengjøringspersonalet ved SUS. Flere av dem hadde jobbet på sykehuset i flere år uten arbeidstillatelse, sier politiadvokat Øystein Paulsen i Rogaland politidistrikt.Rogaland politidistrikt har de siste månedene brukt betydelige ressurser på etterforskning på bruk av ulovlig arbeidskraft. Så langt i år er det opprettet 95 slike saker. Noen kan vente seg foretaksbøter i 100.000-kronersklassen, ifølge politiet.De 95 sakene omfatter mellom 25 og 30 forskjellige bedrifter. (©NTB)