Togkaos i Oslo avverget?

Oslo-folket så ut til å måtte forberede seg på innstillinger og store forsinkelser i togtrafikken. Feil er nå reparert (oppdatert).

Foto: Terje Bendiksby / Scanpix.
Politikk

Signalfeilen som lammet togtrafikken i Oslotunnelen mellom Oslo S og Skøyen er reparert og togene kjører som normalt. Det opplyser Jernbaneverket klokken 6.45 fredag morgen. Signalfeilen oppsto etter arbeid i tunnelen natt til fredag.Tidligere Det er signalfeil på en sporveksler i togtunnelen mellom Oslo Sentralstasjon og Skøyen. Det betyr innstilte tog og store forsinkelser fredag morgen.Signalfeilen oppsto etter arbeid i tunnelen natt til fredag.- Vi har en signalfeil på en sporveksel som fører til at ett spor er stengt. På det andre sporet har vi telefonkjøring, som vil si at togfører må ringe til togleder for å klarsignal, sier informasjonssjef Dag Svinsås i Jernbaneverket. (©NTB)

Nyheter
Næringsliv