EU-møte onsdag er avlyst

Morgendagens møte mellom finansministrene i EU er nå avlyst, men topplederne i eurosonen møtes som planlagt.

Foto: Scanpix
Politikk

Onsdagens mye omtalte møte mellom finansministrene i EU, kjent som Ecofin, er nå avlyst, melder Bloomberg News og viser til opplysninger fra Storbritannia.Ifølge nyhetsbyrået vil selve EU-toppmøtet likevel holdes som planlagt.Årsaken til at finansministermøtet ble avlyst, er ifølge Reuters at detaljer rundt saker som står på agendaen fremdeles ikke er klare.Nyhetsbyrået påpeker at det likevel kan være Ecofin vil møtes i løpet av de kommende dagene for å arbeide med detaljer rundt eventuelle beslutninger eurosone-lederne tar onsdag.- Det kan være finansministrene møtes i løpet av de kommende dagene for å finstemme vedtak som vil bli tatt i morgen. Men det er ikke planlagt noe nytt møte, sier en talsmann for Herman Van Rompuy, i en kommentar.Oslo Børs falt markert etter at beslutningen ble kjent. Hovedindeksen står i øyeblikket i 381,07, ned 1,11 prosent.

Nyheter
Næringsliv