125 millioner Viking Lotto-kroner på vent

En teknisk feil i det finske lotteriet gjorde at en samlet førstepremiepott på 125 millioner kroner i Viking Lotto ikke ble delt ut onsdag kveld. Trekningen gjennomføres når feilen er rettet opp.

Publisert 24. nov. 2011 kl. 06.18
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 13.58
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 90 ord
Spill fra Norsk Tipping. Foto: Scanpix

Onsdagens Viking Lotto-trekning ble utsatt av sikkerhetsmessige grunner på grunn av en teknisk feil i Finland. Finland er et av landene i Viking Lotto-samarbeidet, og alle medlemslandene må gi grønt lys før trekningen kan finne sted. Finland kunne onsdag ikke gi klarsignal, og de 700.000 spillerne som hadde levert inn kupong må vente.- Norsk Tipping beklager så mye og deler frustrasjonen med våre hundretusenvis av spillere som venter på trekningen, sier konstituert kommunikasjonsdirektør Magne Vikøren i Norsk Tipping.Trekningen vil bli gjennomført så snart feilen i Finland blir rettet opp. (©NTB)