Top Gear-Clarkson får så ørene flagrer

- Jeg ville ha skutt dem alle sammen. Jeg ville halt dem ut og skutt dem foran familiene deres.

Jeremy Clarkson. AP Photo

Den svært så frittalende og populære lederen for BBCs bilprogram Top Gear, Jeremy Clarkson, sa at han ville ha skutt de offentlig ansatte som streiket.Det har utløst en voldsom protest. Fredag morgen klokken 9.30 hadde BBC mottatt 21.000 klager, ifølge The Guardian.Det var onsdag kveld Clarkson uttalte seg i et annet program enn sitt eget, The One Show.- Jeg ville ha skutt dem alle sammen. Jeg ville halt dem ut og skutt dem foran familiene deres, sa han om de offentlig ansatte som streiket.- Jeg mener: Hvordan tør de å streike når de har sine forgylte pensjoner som vil bli garantert, mens resten av oss må arbeide for føden? fortsatte Clarkson.Han rykket torsdag ut og sa at hans bemerkninger var ment som en vits og at han ikke et sekund hadde ventet at de skulle bli tatt på alvor. Protestene fortsetter visstnok likevel å strømme inn til britenes statlige kringkasting. (©NTB)