Dette skjer i dag - fredag

Ny bjellesau skal legge frem tall på Wall Street. Forbrukertillit i USA og nye tall på norske boligpriser legges også frem.

Publisert 13. jan. 2012 kl. 05.55
Oppdatert 12. jan. 2012 klokken 23.14
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 148 ord
Børsen i New York ved Wall Street - Foto: Øystein Schmidt

En ny resultatsesong er i emning, og på Wall Street skal JP Morgan i ilden som den første av de store bankene.Oversikten over tallfremleggere i USA her.Makro utenlandsStorbritannia: PPI, desember (10:30)ØMU: Handelsbalanse, november (11:00)USA: Importprisindeksen, desember (14:30)USA: Handelsbalanse, november (14:30)USA: Michigan forbrukertillit foreløpig, januar (15:55)Makro Norge (SSB)Boligprisindeksen, 4. kvartalSamlet kredittvekst (K3), oktoberElektrisitetsstatistikk, novemberDrosjestatistikk, 3. kvartalByggekostnadsindeks for rørleggerarbeid i kontor- og forretningsbygg, desemberSSBmagasinet: Fremskrivninger av avfallsmengderInnenriks (utvalgte hendelser)Oslo: Avgjørelsen om hvorvidt det skal oppnevnes nye sakkyndige for vurdering av terrorsiktede Anders Behring Breivik blir kjent. Beslutningen leses opp av hovedforhandlingsdommer Wenche Elizabeth Arntzen i sal 227 i Oslo tingrett, klokken 13.Oslo: Pressetreff med samferdselsministeren om sårbarheten i alle mobilnettene i Norge.København: Jens Stoltenberg møter Danmarks statsminister Helle Thorning-Schmidt. Norges forhold til EU, samt saker som finanskrise, utenrikspolitikk, klima og energi vil stå på programmet.Oslo: Årets reiselivsmesse arrangeres 13. - 15.- januar i Telenor Arena.Kilder: CNBC, TDN Finans, SSB, NTB