Ifølge den nye landsomfattende målingen Sentio har gjort på oppdrag for Sunnmørsposten, ville Høyre fått 51 representanter på Stortinget. I den ferske målingen får partiet en oppslutning på 28,9 prosent.Venstre gjør det dårlig i den nye målingen. Partiet går tilbake og kommer under sperregrensen med en oppslutning på 3,2 prosent. Oppslutningen er den dårligste siden oktober 2009.Målingen viser også at Frp er på vei tilbake og er mer populær enn forrige måned. Høyre og Frp har sammen 47 prosent av stemmene, noe som er det beste resultatet for partiene siden juni i fjor.Senterpartiet er det eneste av regjeringspartiene som går fram.Ifølge målingen ville regjeringspartiene tatt 75 mandater, mens opposisjonen ville fått 94 mandater, om det hadde vært valg i dag.1.000 personer er blitt intervjuet i tiden 20. til 25. mars. (©NTB)