Opp mot 1.000 mennesker deltok i demonstrasjonen, opplyser polititalsmann Micky Rosenfeld søndag.- Bibi og Barak, krig er intet spill, ropte demonstrantene, som brukte kallenavnet på Israels statsminister Benjamin Netanyahu og refererte til forsvarsminister Ehud Barak.«Bibi, ikke bomb Iran», het det på en plakat, mens andre hadde påskriften «Iranere, vi vil aldri bombe landet deres. Vi elsker dere».De fleste demonstrantene tilhører venstresiden i israelsk politikk, og noen av dem bar på røde flagg, skriver nyhetsbyrået DPA.Demonstrasjonen i sentrum av Tel Aviv var inspirert av en antikrigskampanje som ble lansert forrige uke på Facebook, hvor et israelsk par dro i gang det hele med å poste bilder av seg selv med budskapet «Israel elsker Iran».Kampanjen spredte seg raskt, og mange israelere slengte seg på ved å laste opp bilder med beskjed til iranere om at de er imot krig. Gruppen hadde søndag fått over 35.000 tilhengere. Senere opprettet iranere en lignende gruppe på det sosiale nettsamfunnet.Både i USA og Israel diskuteres det hvorvidt man skal gå til militært angrep på atominstallasjoner i Iran for å stanse det mange mener er landets iver etter å produsere atomvåpen.