Beate Nossum blir ny partner i First House. Hun kommer fra stillingen som fagansvarlig for myndighets- og samfunnskontakt i Burson-Marsteller. Hun har blant annet også erfaring som leder for strategi og utvikling i Bellona og som kampanjerådgiver for Kristin Halvorsen under hennes periode som finansminister.- Jeg fikk et tilbud jeg ikke kunne si nei til. First House har i løpet av kort tid posisjonert seg som det suverent mest spennende og erfarne rådgivermiljøet i Norge. Jeg er blant dem som har latt meg imponere over den kompetansen de har bygget og de resultatene First House har levert. Som kommunikasjonshus savner det sidestykke i norsk sammenheng. Jeg er ekstremt ydmyk over å få være med å løfte selskapet videre og gleder meg veldig til å begynne, sier Nossum i en pressemelding.Administrerende direktør i First House, Per Høiby, mener Nossum er en ener innen posisjonering og omdømmeforståelse.- Hun har videre betydelig erfaring fra strategiske prosesser innen politikk, organisasjons- og næringsliv. I tillegg har hun en spesiell interesse og kompetanse for klima og miljø. Derfor er det naturlig at hun skal ta lederskapet for vår satsing på disse områdene, sier han.Nossum tiltrer stillingen 1. mai 2012.