Rick Santorum fikk 49 prosent av stemmene i lørdagens nominasjonsvalg. Mitt Romney, som leder kampen om å bli Republikanernes presidentkandidat, fikk 26,7 prosents oppslutning.- Til tross for at Romney har brukt mye penger på valgkampen her, så har Louisianas innbyggere gjennomskuet løgnene og svertekampanjene og stemt for en ekte konservativ, sa Santorum i sin seierstale.Den tidligere senatoren fra Pennsylvania har nå vunnet nominasjonsvalgene i elleve delstater. Likevel ligger han et godt stykke etter Romney, som har sikret seg mange flere delegater til Republikanernes landsmøte i august, hvor partiets presidentkandidat pekes ut.Det er likevel usikkert om Romney vil klare å sikre seg nok delegater til å bli valgt på landsmøtet.Newt Gingrich kom på tredjeplass i Louisiana med 15,9 prosent av stemmene, mens Ron Paul lå sist med 6,1 prosent. (©NTB)