Strauss-Kahn er nå siktet og etterforskes for medvirkning til hallikvirksomhet, sier hans advokat ifølge nyhetsbyrået Reuters.- Han er fast bestemt på at han ikke er skyldig i disse handlingene og har ikke hatt noen som helst anelse om at kvinnene han har møtt, kan ha vært prostituerte, sier advokat Richard Malka.Siktelsen ble tatt ut etter at Strauss-Kahn mandag ble avhørt av tre dommere i den nordlige byen Lille.Etterforskningen dreier seg om en prostitusjonsring som skal ha hatt base i byen. Den kjente franskmannens forretningsforbindelser anklages for å ha stått bak prostitusjonsringen og arrangert fester blant annet på et av byens hoteller.Strauss-Kahn var sjef for Det internasjonale pengefondet (IMF) og var ventet å bli det franske sosialistpartiets kandidat i årets presidentvalg. Men karrieren tok brått slutt da han i fjor ble anklaget for voldtekt av en hotellansatt i New York. Saken ble senere henlagt av påtalemyndigheten.