Vinnerkupongene er solgt i butikker i Maryland, Illinois og Kentucky, bekreftet Mega Millions-lotteriet lørdag.Trekningen fant sted i Atlanta, og vinnertallene ble 2, 4, 23, 38 og 46, med 23 som såkalt Mega Ball.Potten på utrolige 3,65 milliarder kroner resulterte fredag i endeløse køer foran kiosker og butikker i de 42 delstatene der man kan kjøpe lotterikuponger.USAs forrige lottorekord ble satt i 2007 da to vinnere delte en førstepremiepott på 390 millioner dollar, drøyt 2,2 milliarder kroner.The New York Post advarte på forhånd mot å tro at store pengepremier i seg selv vil sikre et sorgløst og lykkelig liv.Avisen fortalte fredag flere tragiske historier om tidligere vinnere, blant dem Jack Whittaker, som for ti år siden vant 1,8 milliarder kroner. Takket være en utsvevende livsførsel er pengene i dag vekk, og både Whittakers datter og barnebarn er døde av narkotikaoverdoser.