Elin Ørjasæter skal ha blitt løst fra kontrakten med Schibsted-eide E24 etter en kommentar om vårens streik i offentlig sektor, skriver Dagens Næringsliv. Under tittelen "En meningsløs streik" skrev Ørjasæter torsdag i forrige uke:- Å gi statsansatte streikerett er som å la unger få leke med fyrstikker. De har ikke vett på det, ergo bør de heller ikke få lov.Det hun ikke opplyste om er at Unio, en av de streikende partene, også er kunde hos Burson-Marsteller, som Ørjasæter har jobbet for siden februar. Riktig nok gikk Ørjasæter selv til administrerende direktør i BM, Morten Pettersen den 18. mai, og ba om å bli løst fra samarbeidsavtalen de hadde.På tross av at hun på det tidspunktet ikke lenger var formelt tilknyttet BM, måtte Ørjasæter slutte i E24 som et resultat av streikekommentaren.- Hadde jeg visst at Unio var kunde, hadde jeg aldri skrevet den, sier Ørjasæter til DN om streikekommentaren.- Det er mitt ansvar å sjekke hvem som er kunder, og min forsømmelse er at jeg ikke sjekket kundelisten.