Dette har aldri skjedd før!

De som har penger plasserer dem i økende grad i Tyskland til negativ avkastning.

Investorer fortsetter å flytte penger til Tyskland, selv om avkastningen er 0 eller negativ.For noen uker siden var yielden fremdeles på den positive siden, men de siste ukene er stadig flere obligasjoner blitt omsatt til kurser som gir negativ avkastning.3-måneders renten i Tyskland er 0 og i tillegg er 6-måneders -0,02 prosent, 1-års -0,02 prosent, 2-års renten -0,07 prosent og 3-års renten -0,03 prosent.Og i tillegg er 4-års renten bare 0,07 prosent og 5-års renten er 0,26 prosent.Dette er noe som aldri har skjedd før og forteller hvor utrygge og usikre investorene er.De vil heller ha pengene plassert i noe som gir et lite tap, fremfor å risikere større tap på å ha pengene i eksempelvis spanske eller italienske statsobligasjoner eller aksjer.