Dette skjer i dag - fredag

Resultatsesongen ruller videre på Wall Street. Også på Oslo Børs skal et par storfisker i aksjon.

Oslo Børs - Foto: Scanpix

Resultater, Oslo BørsCermaqOrklaBonheur/Ganger RolfResultater, utenlands AutolivBaker HughesGeneral ElectricManpowerSchlumbergerSwedish MatchTietoXeroxScaniaStora EnsoIntrum JustitiaVodafonePå Wall Street skal i alt 18 selskaper i ilden. Oversikten her.Makro, utenlandsTyskland (08:00): PPI, juniMakro, Norge (SSB)Skatteregnskapsstatistikk, juniÅpnede konkurser, 2. kvartalSSB legger som vanlig frem sine tall klokken 10.00.Innenriks (utvalgte hendelser)Oslo: AUF-leder Eskil Pedersen besøker moskeen Islamic Cultural Centre (ICC) klokka 14.45 i Oslo i forbindelse med årsdagen for 22. juli.Troms: Landbruks- og matminister Trygve Slagsvold Vedum skal på befaring i de flomrammede områdene.Bergen: Minneutstilling etter 22. juli. Bergen Byarkiv har laget presentasjonen «Folkets sorg - en minneutstilling etter 22. juli», som viser uttrykk for sorg og medfølelse fra folk i Bergen etter hendelsene på Utøya og i regjeringskvartalet.Jotunheimen: Vinjerock 2012. Kaizers Orchestra, Sondre Lerche, Bare Egil Band og El Cuero er blant artistene. Varer til 21. juli.Møre og Romsdal: Moldejazz. Artister: Norah Jones, Ane Brun, Hayden Powell m.fl..Kilder: Oslo Børs, CNBC, TDN Finans, SSB, NTB