- Han inspirerer til kreativitet

Camilla Hagen Sørli om sin far Stein Erik Hagen, graviditeten og lidenskapen for bøker.

Stein Erik og Camilla Hagen. Foto: Scanpix

- Jeg trives best når jeg brenner for det jeg gjør. Når jeg ikke brenner fullt og helt, gjør jeg det ikke like bra, sier Camilla Hagen Sørli i et intervju med magasinet KK.Datteren til Stein Erik Hagen er nygift med Daniel Sørli og gravid med deres første barn. Nå bor hun i morens tidligere hus på Vettakollen i Oslo, et steinkast fra marka som hun elsker.- Norge er et fantastisk land å leve i. Jeg bodde jo i England, som også har vakker natur, men den er så mye mer tilgjengelig her. jeg kjenner et stort fysisk behov for å være på fjellet og ved sjøen, kjenne naturen på kroppen, sier hun.Fulgt magefølelsenHagen Sørli har gått inn som partner og investor i klesmerket Wiksén.- Jeg har alltid fulgt magefølelsen. Å jobbe med mote kjennes så riktig nå, sier hun.En lidenskap som har blitt formende for Hagen Sørli er bøker. Det var lidenskapen for bøker som dro henne til London for å studere oltidslitteratur.- Litteratur er både historie, kunsthistorie, psykologi - alt i ett egentlig. Lesingen gjør noe med deg - du tenker, søker og filosoferer.I 2008 fødte Hagen Sørli sønnen Jacob. "Jeg klarte det", tenkte hun da.- Den kjærligheten som oppstår når du får barn er det umulig å forberede seg på. For det er en kjærlighet som du ikke visste eksisterte. Det er ikke mulig å forestille seg før man opplever det selv, hvor oppslukt du blir av dette barnet, sier hun.Nå gleder hun seg til barn nummer to.- Jeg gleder meg masse. Jeg har lyst på mange barn, jeg. Barn er helt fantastiske. Det er utrolig å se personligheten deres som utvikler seg.Gründerblod i åreneHennes tredje baby heter Wiksén. Hagen Sørli har valgt å satse på designmerket som ble skapt av barndomsvenninnen Rikke Wiksén. Hun innrømmer at hun har litt gründerblod i årene, og at hun lar seg inspirere av alt rundt seg.- Mennsker, opplvelser, ting, natur, reiser, film, dikt, blogger, kunst og magasiner. For hvem jeg er og tanker rundt livet, gir bøker meg ekstra mye.Også hennes mor og far betyr mye for Hagen Sørli.- Mammaen min betyr enormt mye for meg, hun er unik.- Jeg har også et veldig godt forhold til min far. Han er en stor støtte og viktig kilde til inspirasjon.Inspirerer til kreativitet Stein Erik Hagen er mest kjent for oppstarten av Rimi-kjeden. I dag er han en av Norges største investorer gjennom familieselskapet Caniva AS, hvor Camilla også har eierandeler.- Han inspirerer til kreativitet og det å jobbe mot et mål og følge drømmen sin. Pappa har alltid jobbet knallhardt. Jeg ønsker ikke å jobbe så mye, for jeg vil ikke være så mye borte fra familien min, understreker Hagen Sørli.Den kommende tobarnsmoren er klar på hvilke verdier hun vil videreføre til sine barn.- Kjærlighet til andre mennesker og verdien av å være snill. Å være glad i hverdag og glede seg over de små ting. Jeg elsker hverdag, innrømmer hun.Dette har livet lært Camilla:- Jobb med noe som gir energi, finn dine sterke sider og det som gjør deg glad. Det gir mestringsfølelse og selvtillit.- Det er aldri for sent å snu. Går du fullstendig gal vei, kan den bli veldig lang.- Det er bra for egen lykke, helse og alle rundt seg å av og til svelge noen kameler. Ikke heng deg opp i bagateller, men gjør det beste for helheten og familien.FØLG HEGNARKVINNER PÅ FACEBOOK HER!